Get Adobe Flash player


Top Ablak Kft. Hegyhátsál Műanyag nyílászárók gyártása és forgalmazása
06309695155 0694524-000
Email: topablakkft@gmail.com
Bemutatóterem: Körmend Németh Mária u. 3
 
A Top Ablak Kft Hegyhátsálon Vas Megyében a 76-os út mellett műanyag és alumínium nyílászárók gyártásával, foglalkozik. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. A gyártott termékek kiemelkedően jó minőségét a megfelelő szakismeret, géppark és gyártási tapasztalat biztosítja.

A gondosan kiválasztott alapanyagok és nemzetközileg is elismert beszállítókkal való együttműködés a termékeink megbízhatóságának alapja. Szakembereink felkészültsége és modern gyártóberendezéseink lehetővé teszik, hogy a magánépítők esetleges speciális igényei mellett a nagyobb volumenű beruházók (lakópark, középület) kívánalmait is ki tudjuk elégíteni, függetlenül attól, hogy új nyílászárók beépítéséről, vagy már meglévő, de elavult ablakok-ajtók cseréjéről beszélünk.

Ügyfeleink elvárásait azok teljes megelégedettsége mellett kívánjuk teljesíteni, nemcsak ma, hanem a jövőben is Cégünk az elmúlt évek folyamán számos nagy projektet valósított meg, melyekről bővebb információ a referenciák menüpont alatt található. Mind a profil, mind az üvegezés kiváló minősége garanciát jelent arra, hogy ne fordulhassanak elő, a megrendelő számára nem várt meghibásodások, mint például: párásodás, deformálódás,elszíneződés , stb. A profilcsalád széles színskála kínálattal rendelkezik – sok fajta szín közül lehet választani.

Hangsúlyt fektetünk arra, hogy a beszállítóink által és az általunk végzett munka is hivatalosan elismerésre kerüljön, ezért a mi cégünk, illetve beszállítóink is rendelkeznek minősítéssel.

Műanyag ablakaink az INOUTIC termékei. Az ablakok szerkezete rendkívül stabil, tökéletes hang-, és hőszigetelésű, éghetetlen anyagú és a korrózióval szembeni ellenállása is átlagon felüli. Az Inoutic termékek garantálják az erős széllel és esővel szembeni legnagyobb fokú ellenállást, az optimális hangszigetelést, betörésvédelmet és hosszú élettartamot.

Az Inoutic termékek megfelelnek a legszigorúbb energiatakarékossági szabványoknak: jellemzőik a kiváló hőszigetelés, nedvesség- és rozsdaállóság. A széles színválaszték korlátlan lehetőségeket nyit a homlokzatok kialakítására, és képes egyedi jelleget kölcsönözni bármilyen építészeti stílusnak.

0
0
0
0
0
0
0
0
Ajtók
Ajtók
Ajtók

Eforte bejárati ajtó

Prestige bejárati ajtó

 

 

 

 

Ablakok
Ablakok
Ablakok

Eforte ablakrendszer

Prestige ablakrendszer

 

 

 

 

Árnyékolástechnika
Árnyékolástechnika
Árnyékolástechnika

Roll-lux

Redőnyök

Szúnyoghálók

Szalagfüggönyök

Napellenzők

 

Kiegészítők
Kiegészítők
Kiegészítők

Roletták

Zsaluzia